Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där företaget finns i jobbar för att företag som Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag ska trivas.

Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Essunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kvarnrörelse, försäljning av foder och spanmål samt lastbilsåkeri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-52055.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Britta Maria -Johansson, Erik Patrik.

De som är på något sätt har med Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag är Johansson, Erik Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Kjell Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Britta Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Jahnstedt, Sven Andreas som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Patrik Johansson Krokstorps Kvarn Aktiebolag har 556563-9548 som sitt organisationsnummer.