Nossebro Mekaniska Verkstad AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av maskiner och verktyg för plåtbearbetning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nossebro Mekaniska Verkstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Nossebro Mekaniska Verkstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1999-01-22 så skapades Nossebro Mekaniska Verkstad AB och bolaget är har F-skattsedel Nossebro Mekaniska Verkstad AB har haft det sedan 1999-01-01.

Nossebro Mekaniska Verkstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556565-1741 är organisationsnummret för bolaget som finns i Essunga.

Just nu är Nossebro Mekaniska Verkstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nossebro Mekaniska Verkstad AB så går det att nå dem via telefon på 0512-29880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Glännman, Jan Kennet Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nossebro Mekaniska Verkstad AB är Glännman, Jan Kennet som är född 1953 och har titeln VD, Glännman, Jan Kennet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Lars Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Glännman, Rolf Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Siesing, Nils Thomas som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor.