Tagessons Betong och Montering Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tagessons Betong och Montering Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Tagessons Betong och Montering Aktiebolag finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tagessons Betong och Montering Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tagessons Betong och Montering Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Tagessons Betong och Montering Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tagessons Betong och Montering Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mjölsereds S. Byv. 2, 466 95, Sollebrunn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3254960.

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tagessons Betong och Montering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tagessons Betong och Montering Aktiebolag har idag 556577-2604 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tagessons Betong och Montering Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, reparation, försäljning av husvagnar och därmed förenlig verksamhet.

I Tagessons Betong och Montering Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tagesson, Egon Reinhold som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Tagesson, Kjell Roger som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor, .