Benny Larsson Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten och konsultationer inom byggnadsbranschen samt bedriva handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Benny Larsson Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Benny Larsson Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 1999-11-02 så skapades Benny Larsson Entreprenad AB och bolaget är har F-skattsedel Benny Larsson Entreprenad AB har haft det sedan 2000-12-14.

Benny Larsson Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556578-9749 är organisationsnummret för bolaget som finns i Essunga.

Just nu är Benny Larsson Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Benny Larsson Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0512-81147 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Benny Larsson Entreprenad AB är Larsson, Leif Benny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Linda Gabriella Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .