Veterinär Bertil Nordensson AB

Västra Götalands län

Information

Veterinär Bertil Nordensson AB är en verksamhet som finns i Essunga. I Veterinär Bertil Nordensson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordensson, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordensson, Lena Elisabeth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Veterinär Bertil Nordensson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Veterinär Bertil Nordensson AB på telefon 0512-41112.

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Veterinär Bertil Nordensson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Veterinär Bertil Nordensson AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Veterinär Bertil Nordensson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-02 och Veterinär Bertil Nordensson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Veterinär Bertil Nordensson AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Nordensson, Lars Bertil -Nordensson, Lena Elisabeth

Veterinär Bertil Nordensson AB har 556584-9279 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.