Investerarna i Bredöl AB

Västra Götalands län

Information

Investerarna i Bredöl AB är ett av många verksamheter som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Investerarna i Bredöl AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Investerarna i Bredöl AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-04-07. Men sedan 2000-09-25 så har Investerarna i Bredöl AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stallg. 2, 465 30, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Investerarna i Bredöl AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-29555.

Essunga arbetar för att verksamheter som Investerarna i Bredöl AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Investerarna i Bredöl AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska direkt eller via dotterbolag bedriva försäljning och tillverkning av jordbruks- och entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Investerarna i Bredöl AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Investerarna i Bredöl AB och det är följande personer, Karlsson, Karl Mats Inge som är född 1944 och har titeln VD, Karlsson, Karl Mats Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Åke Rikard som är född 1969 och har titeln Suppleant, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Investerarna i Bredöl AB är 556589-0547.