EmSa Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

EmSa Fastighets AB är ett bolag som finns i Essunga. I EmSa Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bahrenfuss, Hans-Joachim som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bahrenfuss, Britt-Marie Kristina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Allan Sigvard Erland som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln Revisor, Ljungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EmSa Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EmSa Fastighets AB på telefon .

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är EmSa Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

EmSa Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EmSa Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-25 och EmSa Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EmSa Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

EmSa Fastighets AB har 556599-0313 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.