Stallteknik Nossebro AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet skall vara utveckling, marknadsföring och försäljning av jordbruksprodukter jämte kompletterande handel med värdepapper och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stallteknik Nossebro AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Stallteknik Nossebro AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 2000-11-14 så skapades Stallteknik Nossebro AB och bolaget är har F-skattsedel Stallteknik Nossebro AB har haft det sedan 2001-01-29.

Stallteknik Nossebro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-29

556599-3911 är organisationsnummret för bolaget som finns i Essunga.

Just nu är Stallteknik Nossebro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Stallteknik Nossebro AB så går det att nå dem via telefon på 0512-50495 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stallteknik Nossebro AB är Smedberg, Bernt-Arne Ronny som är född 1950 och har titeln VD, Smedberg, Bernt-Arne Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Annika Katrin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor, .