Anders Fogel Holding AB

Västra Götalands län

Information

556602-3395 är organisationsnummer för bolaget Anders Fogel Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Fogel Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Essunga som är den kommunen som Anders Fogel Holding AB finns i.

Anders Fogel Holding AB har varit registrerat sedan 2000-12-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-02-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Fogel Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-02-16.

Anders Fogel Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Essunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Fogel Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Anders Fogel Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0512-41000 eller genom brev på följande adress:
Lekåsa Kyrkängen 78, 465 95, Nossebro

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet företrädevis inom områdena strategisk affärsutveckling och marknadsföring samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Fogel Holding AB och det är Fogel, Anders Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,