Nosstec AB

Västra Götalands län

Information

Nosstec AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Nosstec AB finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nosstec AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Nosstec AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Nosstec AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Essunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nosstec AB Privat, ej börsnoterat.

Nosstec AB har idag 556612-5018 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nosstec AB

Föremålet för bolagets verksamhet är bedriva förvaltning av aktier i rörelsedrivande företag samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Nosstec AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Glännman, Jan Kennet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Glännman, Emma Birgitta Sofia som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Glännman, Erik Viktor Johannes som är född 1986 och har titeln Suppleant, Siesing, Nils Thomas som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .