GREBYL Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Aktiebolag som heter GREBYL Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar GREBYL Aktiebolag i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

GREBYL Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-10-29 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-10-10 så har GREBYL Aktiebolag varit registrerat och sedan 2001-10-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är GREBYL Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med GREBYL Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Främmestad Timmerslätt 201, 465 97, Nossebro. Vi ni istället prata med GREBYL Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lyberg, Dag Johan Arno som är född 1939 och har titeln Suppleant, André, Göran Joachim som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. .

GREBYL Aktiebolag har 556615-9777 som sitt organisationsnummer.