Essunga Juridik & Data AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva juridisk byrå med inriktning på familje- och fastighetsrätt, skatterätt, ekonomi och företagsjuridik, datakonsulttjänster med inriktning på elektronisk handel och försäljning av programvara samt fastighetsförvaltning med inom dessa områden förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Essunga Juridik & Data AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Essunga Juridik & Data AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 2001-11-22 så skapades Essunga Juridik & Data AB och företaget är har F-skattsedel Essunga Juridik & Data AB har haft det sedan 2001-11-28.

Essunga Juridik & Data AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-28

556618-4957 är organisationsnummret för företaget som finns i Essunga.

Just nu är Essunga Juridik & Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Essunga Juridik & Data AB så går det att nå dem via telefon på 0512-52333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Essunga Juridik & Data AB är Lundberg Östrand, Elsy Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Per Åke som är född 1940 och har titeln Suppleant, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .