Essunga Plantskola AB

Västra Götalands län

Information

Essunga Plantskola AB är ett företag som finns i Essunga. I Essunga Plantskola AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Peter Lars Elov som är född 1966 och har titeln VD, Carlsson, Peter Lars Elov som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Erik Mauritz Roland som är född 1937 och har titeln Suppleant, Melldén, Stig Dan Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Rogenfelt, Bo Karl Henrik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorPartille Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Essunga Plantskola AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Essunga Plantskola AB på telefon 0512-52011.

Bolaget skall bedriva produktion och handel med plantskoleväxter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Essunga Plantskola AB av bolagstypen Aktiebolag.

Essunga Plantskola AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Essunga Plantskola AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-11 och Essunga Plantskola AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Essunga Plantskola AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Lars Erik Mauritz Roland -Carlsson, Peter Lars Elov

Essunga Plantskola AB har 556621-1297 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.