Lekåsa Lantbruk AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Lekåsa Lantbruk AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Essunga här finns det många olika Aktiebolag. Lekåsa Lantbruk AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Essunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Lekåsa Lantbruk AB är momsregistrerat sedan2002-02-11 och har organisationsnummer 556621-4507.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0512-41340 alternativt besöka eller skicka post till Lekåsa Lantbruk AB på följande adress Lekåsa Anders-Persgården, 465 95, Nossebro.

Lekåsa Lantbruk AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-02-11.

I Lekåsa Lantbruk AB så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Lena Chatarina som är född 1963 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva smågrisuppfödning och spannmålsodling och liknande jordbruksverksamhet, äga och förvalta vindkraftverk, fastigheter, aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.