Nossebro Energi Värme Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Nossebro Energi Värme Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Nossebro Energi Värme Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nossebro Energi Värme Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-11-03.

Nossebro Energi Värme Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-08-01. Men sedan 2005-11-03 så har Nossebro Energi Värme Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Liljeg. 15, 465 30, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nossebro Energi Värme Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-798100.

Essunga arbetar för att bolag som Nossebro Energi Värme Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nossebro Energi Värme Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva dels fjärrvärmeverksamhet och färdig värme i lokala uppvärmningscentraler och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nossebro Energi Värme Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Johansson, Peter Bertil Ambjörn -Mattsson, Sven Olof Georg.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nossebro Energi Värme Aktiebolag och det är följande personer, Mattsson, Sven Olof Georg som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dicander, Nils Carl Arvid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsström, Torbjörn Ernfrid som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Peter Bertil Ambjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Allan Tomas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson, Bengt Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot.Lindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nossebro Energi Värme Aktiebolag är 556629-5373.