Nossebro Matmarknad AB (Hemköp)

Västra Götalands län

Information

Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) är en verksamhet som finns i Essunga. I Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars-Göran Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Andersson, Lars-Göran Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann-Kristin Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bo Rune som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Sonja Linnea som är född 1953 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln RevisorGothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) på telefon 0512-50470.

Bolaget skall bedriva varuförsäljning i huvudsak av livsmedel och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) av bolagstypen Aktiebolag.

Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-25 och Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Nossebro Matmarknad AB (Hemköp) har 556631-3762 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.