Flexus Balasystem Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Flexus Balasystem Aktiebolag är ett av många företag som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Flexus Balasystem Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flexus Balasystem Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-08-28.

Flexus Balasystem Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-05-20. Men sedan 2003-08-28 så har Flexus Balasystem Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Södra v. 36, 465 31, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flexus Balasystem Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-32500.

Essunga arbetar för att företag som Flexus Balasystem Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flexus Balasystem Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva utveckling, produktion och försäljning av avfallspressanläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flexus Balasystem Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flexus Balasystem Aktiebolag och det är följande personer, Ansbjer, Jan Algot som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ansbjer, Bo Harald som är född 1962 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Flexus Balasystem Aktiebolag är 556644-4344.