Porsberga Gård AB

Västra Götalands län

Information

556651-6562 är organisationsnummer för företaget Porsberga Gård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Porsberga Gård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Essunga som är den kommunen som Porsberga Gård AB finns i.

Porsberga Gård AB har varit registrerat sedan 2003-11-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Porsberga Gård AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Porsberga Gård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Essunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Porsberga Gård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hult, Hans Olof -Hult, Ruth Carina Margareta

Vill ni komma i kontakt med Porsberga Gård AB så kan ni göra det på telefon genom 073-9801280 eller genom brev på följande adress:
Malma Porsberga, 465 91, Nossebro

Bolaget skall bedriva behandlingshem för missbrukare och psykiskt sjuka samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Porsberga Gård AB och det är Hult, Hans Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hult, Ruth Carina Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,