Jenny Nordensson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Jenny Nordensson Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Jenny Nordensson Aktiebolag finns. I Essunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jenny Nordensson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jenny Nordensson Aktiebolag har haft sedan 2004-08-09. Jenny Nordensson Aktiebolag har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jenny Nordensson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lekåsa Bragnum 802, 465 95, Nossebro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0512-41322.

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jenny Nordensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jenny Nordensson Aktiebolag har idag 556663-5446 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Jenny Nordensson Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är travtränarrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Jenny Nordensson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordensson, Jenny Josefin som är född 1975 och har titeln VD, Nordensson, Jenny Josefin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordensson, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.