Floda Gummi AB

Västra Götalands län

Information

556667-6572 är organisationsnummer för verksamheten Floda Gummi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Floda Gummi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Essunga som är den kommunen som Floda Gummi AB finns i.

Floda Gummi AB har varit registrerat sedan 2004-10-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Floda Gummi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-10.

Floda Gummi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Essunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Floda Gummi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Floda Gummi AB så kan ni göra det på telefon genom 0512-41033 eller genom brev på följande adress:
Lekåsa Kållegården 807, 465 95, Nossebro

Bolaget skall bedriva regummering och handel med däck samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Floda Gummi AB och det är Dahlgren, Rolf Vilhelm som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsell, Björn Sixten som är född 1942 och har titeln Suppleant, Jeanson, Åsa Maria som är född 1963 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor,