JBA Maskin i Nossebro AB

Västra Götalands län

Information

556681-4710 är organisationsnummer för företaget JBA Maskin i Nossebro AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JBA Maskin i Nossebro AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Essunga som är den kommunen som JBA Maskin i Nossebro AB finns i.

JBA Maskin i Nossebro AB har varit registrerat sedan 2005-06-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JBA Maskin i Nossebro AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

JBA Maskin i Nossebro AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Essunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JBA Maskin i Nossebro AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med JBA Maskin i Nossebro AB så kan ni göra det på telefon genom 0512-32500 eller genom brev på följande adress:
Södra v. 36, 465 31, Nossebro

Bolaget skall bedriva uthyrningsverksamhet av maskiner till tillverkningsindustrin samt äga och förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med JBA Maskin i Nossebro AB och det är Ansbjer, Jan Algot som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ansbjer, Bo Harald som är född 1962 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,