Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION)

Västra Götalands län

Information

Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) är ett av många företag som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-02.

Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-12-08. Men sedan 2006-02-02 så har Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till ¤FRÄMMESTAD MARIEKULLE ¤202 ¤, 465 98, Nossebro¤nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-53178.

Essunga arbetar för att företag som Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med drivmedel och oljor för motorfordon (bensinstation), bilreservdelar, eldningsolja, kioskvaror, matvaror, reparation av bilar (bilverkstad) samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) och det är följande personer, Johansson, Frank Bo-Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingela Anna Stina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bostina Aktiebolag (PREEM BENSINSTATION) är 556693-1274.