Henrik Anderssons Plantskola AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och Henrik Anderssons Plantskola AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Henrik Anderssons Plantskola AB är ett av dem. Statusen för Henrik Anderssons Plantskola AB är att Bolaget är aktivt.

Henrik Anderssons Plantskola AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Henrik Anderssons Plantskola AB ska trivas.

I Essunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva produktion och försäljning av plantskoleväxter, uthyrning av maskiner och inventarier i anslutning härtill, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henrik Anderssons Plantskola AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05.

Idag är Henrik Anderssons Plantskola AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Henrik Anderssons Plantskola AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-52433.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Henrik Anderssons Plantskola AB är Andersson, Åke Henrik som är född 1959 och har titeln VD, Andersson, Åke Henrik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Eva Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sahlin, Per Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Henrik Anderssons Plantskola AB har 556709-0336 som sitt organisationsnummer.