Maskinteknik i Nossebro AB

Västra Götalands län

Information

Maskinteknik i Nossebro AB är ett av många bolag som finns i Essunga. Det är nämligen den kommunen som Maskinteknik i Nossebro AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Maskinteknik i Nossebro AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-09.

Maskinteknik i Nossebro AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-08-25. Men sedan 2006-11-09 så har Maskinteknik i Nossebro AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Roseng. 7, 465 30, Nossebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Maskinteknik i Nossebro AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Essunga arbetar för att bolag som Maskinteknik i Nossebro AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Maskinteknik i Nossebro AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva maskinservice och konsultationer i anslutning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Maskinteknik i Nossebro AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Maskinteknik i Nossebro AB och det är följande personer, Widell, Kenneth Olof Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Widell, Gunvor Ingela Sofi som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonasson, Björn Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Maskinteknik i Nossebro AB är 556709-6408.