Bärebergs Järn & Maskin AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade metaller, verkstadsmaskiner och verktyg, begagnade band- och hjuldrivna fordon, begagnade markentreprenadmaskiner och överskottsprodukter från militärt och civilt försvar, bilskrotning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bärebergs Järn & Maskin AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Bärebergs Järn & Maskin AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 2007-01-11 så skapades Bärebergs Järn & Maskin AB och företaget är har F-skattsedel Bärebergs Järn & Maskin AB har haft det sedan 2007-02-15.

Bärebergs Järn & Maskin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-15

556720-0497 är organisationsnummret för företaget som finns i Essunga.

Just nu är Bärebergs Järn & Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bärebergs Järn & Maskin AB så går det att nå dem via telefon på 0512-51200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bärebergs Järn & Maskin AB är Andersson, Bo Gustaf Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Yngve Bengt Allan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siv Eva Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .