Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva servicebutik med drivmedel och kioskvaror samt bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Essunga så är Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Essunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Essunga och i Västra Götalands län. Redan 2007-01-15 så skapades Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB och företaget är har F-skattsedel Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB har haft det sedan 2007-02-22.

Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-01

556720-4259 är organisationsnummret för företaget som finns i Essunga.

Just nu är Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB så går det att nå dem via telefon på 0512-50030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ehrnbeckers Garage & Servicebutik AB är Ehrnbecker, Christer Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ehrnbecker, Anders Michael som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrnbecker, Stefan Bo som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrnbecker, Ingela Ruby som är född 1951 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.