Fastighetsbolaget Främmestad AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Essunga och Fastighetsbolaget Främmestad AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fastighetsbolaget Främmestad AB är ett av dem. Statusen för Fastighetsbolaget Främmestad AB är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsbolaget Främmestad AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-20. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fastighetsbolaget Främmestad AB ska trivas.

Fastighetsbolaget Främmestad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-07. I Essunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta hyreshusfastigheter samt att köpa och sälja värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsbolaget Främmestad AB inte är momsregistrerat.

Idag är Fastighetsbolaget Främmestad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Främmestad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-53340.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fastighetsbolaget Främmestad AB är Brolin, Knut Tage Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Lena Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsbolaget Främmestad AB har 556728-4269 som sitt organisationsnummer.