Björnbergs Elektriska

Västra Götalands län

Information

Björnbergs Elektriska hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Essunga som är den kommunen där Björnbergs Elektriska finns. I Essunga så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Björnbergs Elektriska tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Björnbergs Elektriska har haft sedan 2007-10-11. Björnbergs Elektriska har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Björnbergs Elektriska så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0512-52090.

Essunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Björnbergs Elektriska har idag 580402-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Björnbergs Elektriska

Elektriska installationer, försäljning av elmaterial samt jord- och skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

I Björnbergs Elektriska så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björnberg, Tor Magnus Vilhelm som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .