JT Trafik o Teknik

Västra Götalands län

Information

I Essunga finns det ett Enskild firma som heter JT Trafik o Teknik. Det finns flera verksamheter som liknar JT Trafik o Teknik i Västra Götalands län. Essunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

JT Trafik o Teknik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1993-08-09 så har JT Trafik o Teknik varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är JT Trafik o Teknik och det finns fler verksamheter som är det i Essunga.

Vill man komma i kontakt med JT Trafik o Teknik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med JT Trafik o Teknik så kan ni göra det på .

Reparation, tillverkning och försäljning av fordons- och trafiktekniska produkter. Konsultverksamhet inom trafik- tekniska området.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hellström, John Thomas som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

JT Trafik o Teknik har 580707-XXXX som sitt organisationsnummer.