F:a Tania, Nossebro

Västra Götalands län

Information

581107-XXXX är organisationsnummer för företaget F:a Tania, Nossebro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a Tania, Nossebro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Essunga som är den kommunen som F:a Tania, Nossebro finns i.

F:a Tania, Nossebro har varit registrerat sedan 1985-03-13 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a Tania, Nossebro så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

F:a Tania, Nossebro är och det finns flera bolag i Essunga som också är .

Firmatecknare för F:a Tania, Nossebro är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a Tania, Nossebro så kan ni göra det på telefon genom 0512-50080 eller genom brev på följande adress:

Handel med konfektion och presentartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med F:a Tania, Nossebro och det är Jensen, Jeanie Hovedskov som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,