IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Essunga och IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD är ett av dem. Statusen för IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD är att Bolaget är aktivt.

IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD är ett Enskild firma och skapades 2006-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Essunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD ska trivas.

IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Essunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hästverksamhet, inkörning - uppfödning etc. Hovslageri, Entreprenad inom alla förekommande tjänster inom jord och skog samt medicinsk konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD och det finns flera verksamheter som är det idag i Essunga.

Vill man komma i kontakt med IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0512-53320.

.

De som är på något sätt har med IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD är Axvik, Erna Elisabeth som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

IDEBACKENS HÄST, HOVSLAGERI OCH ENTREPENAD har 591107-XXXX som sitt organisationsnummer.